Om os!

KøkkenLiv er en fælles passion!

KøkkenLiv er en dansk virksomhed med solide rødder plantet godt i den Nordvestsjællandske muld. Bag virksomheden står vi, Anette og Thomas Jacobsen.

I 2018 satte vi ord på vores fælles drøm – og besluttede at det skulle være virkelighed en dag. Drømmen var og er, at formidle fantastisk køkkengrej i topklasse og med tanke på bæredygtighed, holdbarhed og brugbarhed. Vi har begge en stor passion for mad, både foran og bagved komfuret, grillen eller bålet. 

Æstetikeren og Grejfreaken!

Anette er æstetikeren og den bage kyndige, Thomas er mest til kød og grej, meget gerne elektrisk grej.

 I 2021 gjorde vi det til virkelighed og startede KøkkenLiv, i første omgang som knivslibeværksted og  en webshop.

 Vores ønsker at finde produkter til køkkenet som gør livet sjovere og lettere for kokken, uanset om kokken er professionel eller hjemmekok. Vi har selv oplevet køkkengrej der ikke var ergonomisk gennemtænkt, knive der ikke kunne skære og skeer med hul i ;.)

Vi mener at køkkengrejet skal være af en beskaffenhed så du, som bruger, får en god følelse ved at tage det frem og anvende det i den dagligdag – uanset om der er for show-off for vennerne eller fordi det rent faktisk letter dit arbejde.

 Hvorfor så knive?

Mest fordi vi selv har erfaret hvor stor en del af forberedelserne til madlavning knivene er, og hvor stor forskel det gør når kvaliteten er i top og knivene rent faktisk er skarpe, og holder sig skarpe.

Vi så en mulighed for at sælge en produkttype som vi begge var fascineret af, og som vi kunne dele en fælles begejstring over. Anette lader sig begejstre over design, historien bag og brugbarheden, Thomas’ fascination ligger mere i de avancerede materialer, håndværket og teknikkerne i fremstillingen.

Begejstring er vigtig for vores virke i vores lille iværksætter-virksomhed.

Med ønske om en dejlig dag

Hilsen Anette Grydbæk Jacobsen