Kasper Vesterager

Kasper Vesterager, kunstsmed. Kasper er  uddannet fra Sätergläntan Institutet för slöjd och Hantverk i Sverige. Uddannelsen er 3-årig og har fokus på ældre smede teknikker og hvordan man får dem til at fungere i den moderne verden. Den sigter mod at bevare og udvikle vores kulturarv ved at give de studerende færdigheder omkring den håndholdte viden om smedning. Uddannelsen kombinerer et solidt kendskab til de materialer, teknikker og værktøjer, der historisk er blevet brugt i håndværk, mens man udvikler det individuelle design udtryk kombineret med applikationer i dag.

Kasper Vesterager driver Kjølhede Craft der er en  én-mands virksomhed med base i Danmark. Alle hans produkter er håndlavede, og hvert produkt er unika.

"Håndværk og traditionelle færdigheder har min store interesse og er kilde til inspiration i mit liv sammen med et ønske om at genoplive traditionel smedning i Danmark" - Kasper Vesterager

Knivene er Kaspers primære produkt, men han har mange andre jern i ilden. Men knivene en fast del af Kaspers produktkatalog, ikke mindst fordi han tidligere har arbejdet som kok og bager.

Knivene fra Kjølhede Craft kendetegnes af simple designs og en blanding mellem fransk og japansk inspiration. Traditionelle laminerede knive, rustfri lamineret med karbon stålkerne, samt mønster-svejst rustfrie knive.

Kasper Vesteragers mission er at få smedefaget mere frem i Danmark igen og sende et godt produkt ud til kunderne.

Se alle Kasper's produkter her!