Min indkøbskurv
Din indkøbskurv er tom
Fortsæt med at shoppePå kurset stifter du bekendtskab med den daglige basale vedligeholdelse af dine knive. Herunder introduceres du til færdighederne i hvordan du genopretter og vedligeholder æggen på dine knive. Du lærer om forskellen på slibning og strygning, at bruge et strygestål, hvilken slibesten du skal vælge.
Du behøver ikke at have nogen viden om knive eller slibning for at deltage i kursus. Vi lærer dig det nødvendige for at kunne slibe dine, og vedligeholde dine knive.
Hvad lærer du?
Deltagerne får mulighed for at se vores udvalg af køkkenknive og tilbehør, samt at købe fra shoppen, til vores storkundepriser.
Hvert kursus har plads til 8 deltagere.
KøkkenLiv stiller både øve-knive og slibesten til rådighed på dette kursus. Men det er også muligt at medbringe egne knive og slibesten.
Du får:
Slibning af knive er et håndværk, som ikke mestres efter et par timer, men med kurset får du det teoretiske og praktiske grundlag for selv at kunne gå videre med at holde dine knive skarpe.
Tilmelding er bindende ved betaling.