Grundkursus

- Japansk vådsten

På kurset stifter du bekendtskab med den daglige basale vedligeholdelse af dine knive. Herunder introduceres du til færdighederne i hvordan du genopretter og vedligeholder æggen på dine knive. Du lærer om forskellen på slibning og strygning, at bruge et strygestål, hvilken slibesten du skal vælge.
Du behøver ikke at have nogen viden om knive eller slibning for at deltage i kursus. Vi lærer dig det nødvendige for at kunne slibe dine, og vedligeholde dine knive.


Hvad lærer du?

  • Du lærer hvordan æggen på en kniv vedligeholdes, skærpes og genoprettes.
  • Hvornår du skal bruge et strygestål, og ikke mindst hvordan du bruger det.
  • Hvilken slibesten skal du vælge og hvorfor.
  • Forskellen på de forskellige typer af slibning som båndslibning, vådslibning o.s.v.
  • Om de forskellige typer af ægge og deres fordele og ulemper.
  • Og så selvfølgelig hvordan du sliber en kniv på en vådsten.

Deltagerne får mulighed for at se vores udvalg af køkkenknive og tilbehør, samt at købe fra shoppen, til vores storkundepriser.

Hvert kursus har plads til 8 deltagere.

KøkkenLiv stiller både øve-knive og slibesten til rådighed på dette kursus. Men det er også muligt at medbringe egne knive og slibesten.

Du får:

  • 2 timers kursus i knivslibning (Heri 30 min. Teori)
  • Kyndig vejledning undervejs
  • En mase viden om knive, vedligeholdelse og slibe teknik

Slibning af knive er et håndværk, som ikke mestres efter et par timer, men med kurset får du det teoretiske og praktiske grundlag for selv at kunne gå videre med at holde dine knive skarpe.

Pris: Kr. 225,-

Tilmelding er bindende ved betaling.