Min indkøbskurv
Din indkøbskurv er tom
Fortsæt med at shoppe
MAC-knive er fremstillet i Japan ved hjælp af en rustfri stållegering med højt kulstof og molybdæn indhold. Blandingen resulterer i en meget stabil legering med en 60 graders Rockwell-hårdhed, der har god kantfastholdelse og er nem at slibe. MAC-knive har en knivskarp æg, der er slebet i 15 graders vinkler, i modsætning til de 20 grader, mange europæiske producenter foretrækker. Denne fladere æg på en MAC-Kniv giver mindre modstand, hvilket gør kniven hurtigere og skarpere.
7 products Fundet i MAC Knive
MAC bliver smedet i byen Sakai, Japan. MAC har en lang tradition for håndværket, som stammer tilbage fra smedningen af de gamle samuraisværd. Hver eneste kniv bliver stadigt håndslebet og kvalitetskontrolleret inden de forlader produktionen. MAC-knivene har et højt kulindhold, som holder skarpheden, og er samtidigt rustfrie.
Hos KøkkenLiv har vi naturligvis også japanske kokkeknive fra andre mærker, der ligesom MAC er i absolut topkvalitet. Se eksempelvis knivene fra Kai Shun eller fra vores Danske Knivsmede, hvor der også er kælet for detaljerne æstetisk såvel som kvalitetsmæssigt.
Har du spørgsmål til vores knive fra MAC så er du mere end velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Dette kan du gøre ved at ringe på tlf. 20 65 55 88 eller skrive til vores mail butik@kokkenliv.dk. Vi bestræber os altid på at besvare dit spørgsmål på bedst mulig vis, så du kommer hjem med den rette kniv.