Produkt filter

Køkkenknive og tilbehør

Verdens bedste til skarpe knive!

Hos KøkkenLiv er vi stolte forhandlere nogle af verdens bedste køkkenknive. MAC og KAI SHUN er nogle af de fornemste knivmestre i verden, og deres håndværk og teknikker strækker sg helt tilbage tidligt i 1800-tallet.  

Sideløbende med de kendte serieproducerede Japanske knive, har vi samlet en række produkter fra Nordiske knivsmede, som vi forhandler her på siden. Knivene fra disse knivsmede, er alle kendetegnet ved at de er produceret Danmark, er unika eksemplarer, og har et enten klassisk europæisk- eller Japansk-design

Vores knive findes i mange prisklasser og udformninger, men et fællestræk ved dem alle er at de er super skarpe, nemmet at vedligeholde og har en udpræget fornemmelse af godt håndværk.

KøkkenLiv har alt fra små urteknive, og til de helt store kokkeknive.         

14 products Fundet i Køkkenknive og tilbehør

Kniv sæt, 3 knive med sort træskæfte  kai wASABI
Knivsæt 300 | KAI WASABI
  • 949,00 kr
Kniv sæt, 3 knive med sort træskæfte  kai wASABI
Knivsæt 310 | KAI WASABI
  • 949,00 kr

Udsolgt

Kokkekniv 20,5 cm | Kai Shun Classic
  • 1.798,00 kr

Udsolgt

Universalkniv "Petty" 15 cm | Kai Shun Classic
  • 1.079,00 kr
MAC Chef Universalkniv (HB-55), 13,5 cm
  • 399,00 kr
Urtekniv 9 cm | Kai Shun Classic
  • 959,00 kr
Brødkniv 23 cm | Kai Shun Classic
  • 1.899,00 kr
Santokukniv 17,5 cm | Kai Shun Classic
  • 1.739,00 kr
MAC Superior brødkniv (SB-105) 27 cm
  • 699,00 kr
MAC Nakiri Grøntsagskniv (JU-65), 17 cm.
  • 849,00 kr
MAC Chef urtekniv, 9 cm (HB-40)
  • 349,00 kr
MAC Superior Santoku (SK-65), 17 cm
  • 699,00 kr
MAC Chef kokke-/Universalkniv (HB-85), 21 cm.
  • 549,00 kr
MAC Chef kokkekniv (BK-80) 21 cm.
  • 899,00 kr

Du skal vælge din nye kvalitets køkkenkniv, ud fra dit formål

Det er ikke ligegyldigt, hvilken køkkenkniv du bruger til hvad. Når du skal vælge en køkkenkniv, skal du overveje hvad dit formål med kniven er og ikke mindst hvilke arbejdsopgaver du forventer at udføre med den. Derudover skal du overveje dine krav til kvalitet, ergonomi, design og pris.

Vores anbefalinger til knivtyper

I de fleste private hjem kommer du lagt med en lille spids urtekniv. Den kan både snitte, skrælle og skære frugt og grønt. En takket brødkniv er selvfølgelig god til brød, men den er også oplagt til tomater og andre bløde frugter og grøntsager. En allround kokkekniv kan bruges til rigtig mange opgaver. Den kan både hakke, snitte og skære større udskæringer og grøntsager. En filetkniv bruges til at filetere fisk, men kan også klare at skære tynde skiver skinke i en snæver vending. Santoku-kniven, en lækker japansk grøntsagskniv, er yderst populære i de private køkkener, da de er gode til de finere hakke- og snitteopgaver.

Vi har samlet vores 5 bedste råd, til hvordan du holder dine køkkenknive knivskarpe.

Når du har investeret i en god køkkenkniv (eller bare har en absolut favoritkniv der hjemme), vil du naturligvis have, at den holder så langt tid og så godt som muligt – og helst resten af livet. Men det kræver, at du vedligeholder kniven, korrekt og kontinuerligt. Læs vores 5 bedste råd her!