Vores kaffe

Koffein - FAQ

Koffein Naturens egen opkvikker og verdens mest populære naturlige stimulans. De fleste af os indtager koffein på daglig basis. Ofte umiddelbart ef...

Friskristede kaffebønner skal hvile sig!

Husk at lade friskristede kaffebønner hvile inden brug Det er en udbredt misforståelse, at jo friskere kaffebønnerne er, des bedre er smagen. Vi an...

Kafferisteriet KOPKAFFE

Vores Kafferisteri Mange faktorer bestemmer, hvordan din kop kaffe vil være. Fra høsten af ​​kaffebønnen og dens forarbejdning, over ristning til s...

Colombia - Excelso Finca Palmichal

Kaffe i 3 generationer Finca Palmichal ligger i en højde på 1560 meter i distriktet Quindío og drives af Atilano Giraldo.Kaffefarmen råder over 53 ...

Brazil - Fazenda San Martin

Kaffedyrkning, en mere end 100 år lang tradition. Fazenda San Martin dækker 35 ha og har en mere end 100 år gammel familietradition omkring kaffedy...

Bryggetemperatur ved kaffebrygning

Mange tager kaffen direkte af komfuret, mens det stadig koger, og hælder over kaffen. - Det må man dog aldrig gøre!

Vælg den rigtige type kaffe

Vælg den rigtige type kaffe Filterkaffe, espresso, kapselkaffe, stempelkaffe og instant kaffe er de mest gængse typer kaffe. Typen på kaffen har be...