RUB MIG !

RUB MIG! 😝
 
Uanset om du er BBQ-entusiast eller hjemmekok, er der ikke noget bedre end et rygende varmt og saftigt stykke kød, der har været i røgeriet i 10 timer, eller en kulgrillet ribeye. Blandt vores udvalg af RUBS finder du, hvad der skal til for at bringe din BBQ og grill til næste niveau.
 
Det er ikke kun for den gode smag, men selve sammensætningen af vores BBQ-rubs, der gør den store forskel! Vores rubs mører også dit kød og gør det saftigere med sine unikke ingredienser. Vores Rubs tager dig med på en rejse rundt i de forskellige BBQ-stater med de forskellige smagsprofiler.
 
Der er mange måder at forstærke smagen af grillet kød, kylling og fisk, herunder marinader og glaser. Men den nemmeste måde at booste smagen på et stykke bøf er ved at anvende en tør rub, som er en blanding af en række krydderier.
 
Påfør rubben på bøf, kylling eller fisk. Drys rubben over den ene side af kødet og massér, med fingrene, rubben godt ind i hele kødets overflade. Gentag denne proces på alle sider. Lad hvile i mindst 1 time, hvis du vil have en dybere smag, lad hvile i kølingen op til 12 timer. Grill eller steg dit kød! Nyd det!