Din indkøbskurv er tom
© 2022 KøkkenLiv
Shop bare løs, vi sender dine varer gratis - uanset beløbets størrelse.
Det er ingen hemmelighed, at det vil kræve rutinemæssig vedligeholdelse at holde dine knive i optimal stand. De fleste er klar over, at de burde s...
Hvad er Rockwell hårdhed (HRC)? Alle vores knive er vurderet til, hvor hårde de er med det, der kaldes Rockwell-vurderingen eller målingen (aka HRC...
Ikke den tang i havet.. Knivskafter er en meget vigtig del af japanske kokkeknive. Man kan endda sige, at de er vigtigere end klingen! Japanske kok...
En kokkeknivs anatomi Bryst Brystet er samlingspunktet mellem knivens håndtag og klinge. Dette er knivens balancepunkt. Ryg Rygsøjlen er den lange...
Knivskarpe køkkenknive i lang tid! Når dine knive er slebet af vores skærsliber, er de er næsten klar til brug. Der er dog et par enkelte ting du s...
Damaskus stål er en berømt type stål, der kan genkendes på metallets vandige eller bølgede lyse og mørke mønster. Ud over at være smukt er Damaskus...
Damaskus-stål og persisk vandet stål er almindelige navne for sværd af kulstofstål skabt af islamiske civilisationshåndværkere i middelalderen. Kni...
Hamon? For dem, der værdsætter det hærdede stål i et japansk sværd, er hamonen visuelt bevis på producentens indsats for at producere det fineste k...
Vi har samlet vores 5 bedste råd, til hvordan du holder dine køkkenknive knivskarpe. Når du har investeret i en god køkkenkniv (eller bare har en a...
Sølvstål - 115CrV3 Sølvstål er almindeligvis kendt som værktøjsstål. Ordet sølv refererer til metallets farve, ikke sammensætningen. Dette metal er...
Hvad er forskellen mellem en Nakiri-kniv og en Santoku-kniv? Med et så stort udvalg af japanske specialknive kan det ofte være ret svært at skelne...
Kan man komme køkkenkniven i opvaskemaskinen? En kokkekniv er arbejdshesten, når det kommer til køkkenredskaber, de dækker en række forskellige sk...